събота, 31 януари 2009 г.

Хотел за рокзвезди


Желязната девица (Iron Maidon) е решила да отвори луксозен хотелски комплекс в Лондон, предназначен само за звезди."Всеки музикант, който иска да отседне там, ще подписва декларация, че ще се държи почтено и възпитано!" Ето в това е парадокса. Рокмузикантите се славят със своите изпълнения и прищявки в хотелите, но тук те няма да могат да чупят и да трошат инвентар, а само ще плащат луди пари, за да им се угажда. Чудно ми е кои ще бъдат първите гости и дали ще бъдат допускани само рок -звезди или ще почнат да правят изключения и за музиканти от други браншове. Иначе самата идея да кръстят стаите на известни рок парчета е страхотна! Ще очаквам с нетърпение откриването на хотела и първата група, отседнала там. Ето още интересни факти:
"Единият от мениджърите на групата Анди Тейлър коментира: "Хотелът ще представлява наистина елитно място. Единственият компромис, който направихме, бе

да разрешим на бара да работи денонощно

Това е най-изнервящото нещо по време на турне. Концертите обикновено са късно вечер, така че когато музикантите се върнат в хотела след полунощ и пожелаят да пийнат по едно за разтоварване, баровете винаги са затворени", обяснява той.

ОТ Би Би Си вече са заснели трисериен документален филм, озаглавен Rock'n'Roll Hotel, който разказва цялата история на сградата - от офис на Пол Реймънд, някогашния порнокрал на Сохо, до луксозен хотелски комплекс."


Ето я и самата новина за рок-хотела:

"Айрън мейдън" откриват хотел за рокзвезди в Лондон

Iron Maiden стават хотелиери

Няма коментари:

Публикуване на коментар